Fórum Pište-Povídky.cz
Květen 17, 2012, 10:25:47 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pište-Povídky.cz rozjelo nové literární fórum!

Domů   Nápověda Vyhledávání Uživatelé Přihlásit Registrovat  
Anketa
Otázka: Kde čtete?
u stolu - 3 (6%)
v křesle - 9 (18%)
v posteli - 21 (42%)
na zahradě - 2 (4%)
ve vodě - 0 (0%)
v parku - 0 (0%)
v dopravním prostředku - 7 (14%)
všude, kde to jde - 4 (8%)
WC - 4 (8%)
nečtu - 0 (0%)
Celkem hlasů: 23

Stran: 1 ... 3 4 [5]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Anketa: Kde čtete?  (Přečteno 12756 krát)
Hepppy
Plný člen

Zobrazit profil
« Odpověď #60 kdy: Duben 21, 2009, 07:17:43 »

představuji si jak probíhá četba na kole. vemu knihu, zašmodrchám ji za brzodvá lanka, našlápnu ciklooře a jedu. po 10ti munutách obracím list a po 15ti minutách si již čtu v sanitce. a následně dočítám celouk knihu pěkně v klídku na nemocničním lůžku.  Škleb  Asi to zkusím.  Valím oči! Super!
Zaznamenáno

Matematika je prý jazykem všech národů. Nu, ještě že Shakespeare chtěl psát své hry jen pro angličany a ne pro všechny národy.
zuzka1973
Starší člen

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #61 kdy: Leden 18, 2010, 12:16:18 »

Podle toho, co čtu  Škleb. Třeba TRNKY BRNKY a SRANDOKAPSY zásadně na WC  Škleb Škleb Škleb. Ale kvalitní literaturu jedině v posteli, v klidu a nejraději večer nebo v noci. Do dopravních prostředků si beru časopisy typu EPOCHA, R.D.VÝBĚR nebo podobné. Mrknutí Mrknutí Mrknutí
Zaznamenáno
Cayenne
Nováček
*

Zobrazit profil
« Odpověď #62 kdy: Duben 19, 2010, 06:31:17 »

Ta možnost WC mě opravdu pobavila. Je to zajímavé, ale dodnes se mi to nepodařilo. Snad všichni okolo mě si na WC nosí knihu nebo noviny, ale já tomuhle nikdy nepřišla na chuť. Naopak právě tam většinou vymýšlím své příběhy Úsměv (jen doufám, že je to nějak nepoznamenává  Škleb ) Jinak mám nejraději asi tu postel, popř. křeslo... Zkrátka něco pohodlného pro má bolavá záda (no jo, už v mém věku, co budu dělat ve 40?  Kroutím očima ) Ale dopravní prostředek je taky fajn, i když v případě metra (a čtení poznámek ze školy) bohužel příliš brzy usínám  Jsem v rozpacích
Zaznamenáno

Kdo má hodně zlata, může být i šťasten; kdo má hodně obilí, může být i šťasten; kdo však nemá vůbec nic, může spát. Sumerské přísloví
termitlada
Nováček
*

Zobrazit profil
« Odpověď #63 kdy: červenec 16, 2010, 08:20:25 »

Tak já třeba na WC nečtu vůbec. Je to sice lákavá představa no každý to má asi někde jinde. Mrknutí
Já čtu buď v křesle nebo za stolem. Pod stolem jsem taky ještě nečet. Ono je vlastně víc míst, kde jsem nečet.
Nejhorší čtení je u televize nebo rádia a to ještě, když tam mluví česky. To jenom tak pro úplnost.
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 3 4 [5]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!